Pošlji povpraševanje

Prostori

Hotel Kunst

Krško

Hotel Kunst

Hotel je doživel osvežitev, ki presega le običajno prenovo. S posebnim poudarkom na izboljšanju sob, ustvarjanju ambienta in oživitvi letnega vrta, smo hotel preobrazili v pravo umetniško delo. Zasnova celostnega idejnega koncepta, ki je združil preteklost in prihodnost v izjemno harmonijo.

Sobe z osebnim pečatom. Naša prenova sob je presegla zgolj prebarvanje sten in menjavo pohištva. Vsaka soba je postala lastna zgodba, kjer se prepletajo barve, teksture in detajli. Pri načrtovanju smo uporabili najnovejše oblikovalske trende in hkrati ohranili elemente preteklosti, ki dajejo vsaki sobi poseben čar. Oblikovali smo tudi unikatne kose pohištva, ki dajejo vsaki sobi oseben pečat.

Ambient, ki navdušuje: Celoten hotel je prepojen z novo energijo. Z novo osvetlitvijo, umetniškimi instalacijami in prefinjenimi detajli smo ustvarili ambient, ki vas bo prevzel.

Letni vrt za nepozabne trenutke – letni vrt je postal pravo čudežno okolje, kjer se preteklost sreča s sodobnostjo. Obkrožen z zelenjem, cvetjem in umetniškimi stvaritvami, je postal priljubljeno mesto za sprostitev in druženje. Nudi svež zrak in hkrati ohranja udobje, kar ga naredi idealnega za sproščujoče trenutke.

Prenova hotela ni bila zgolj načrtovanje na papirju. Izvedli smo delo z vnemo in strastjo, da bi uresničili naše vizije in ustvarili prostor, ki vas bo navdušil.